Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Buurtinfo

Beste buurtbewoner,

Sinds 1968 is Skadi gehuisvest in het monumentale pand aan het Noorderkanaal. Vanaf het Noorderkanaal roeien de Skadianen de Rotte op om te trainen voor allerlei verschillende wedstrijden, van nationaal niveau tot de Olympische Spelen. Naast het roeien heeft Skadi ook een sociaal component en is de sociëteit op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond geopend. Op deze pagina kunt u onze huisregels vinden en de contactgegevens waarop u ons kunt bereiken. 

Huisregels

  • Na 23.00 uur staat er niemand meer op het balkon.
  • De ramen en deuren van de sociëteit blijven na 23.00 uur gesloten.
  • Er wordt niet gerookt op het terrein.
  • Wanneer men naar huis keert, doet men dat geruisloos.

Wanneer leden zich niet houden aan de bovenstaande regels zullen er sancties opgelegd worden door het bestuur. Wanneer iemand vaker de regels overtreedt zal het bestuur in gesprek gaan met de betreffende persoon. 

Buurtmail

Elke tweede woensdag van de maand versturen wij een buurtmail om de buurt op de hoogte te brengen van de geplande activiteiten. Wilt u zich aanmelden voor de buurtmail? Mail dan naar buurtcontact@skadi.nl.  

Contactgegevens

Voor vragen of suggesties zijn we bereikbaar op 010-4656333 en op buurtcontact@skadi.nl. Wij zijn elke dag vanaf 10.00 uur aanwezig en u bent van harte welkom om binnen te lopen voor een kop koffie. 

 

Mocht u in de avonduren overlast ervaren kunt u in het geval van een dringende situatie ons bereiken door een sms te sturen naar 06-47247609.

2017 Activiteit
22 april
zaterdag
Hollandia/NK Klein
23 april
zondag
Hollandia/NK Klein
25 april
dinsdag
HIP Kick Off
6 mei
zaterdag
Damen Raceroei Regatta
7 mei
zondag
Damen Raceroei Regatta
9 mei
dinsdag
Coach bedankborrel
12 mei
vrijdag
PEiK

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: info@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit