Skadi Rotterdam tekst

 

 

 

 

GEEN vaarverbod

Partners


Een samenwerking met de Algemene Rotterdamse Studenten Roeivereniging “Skadi” is mogelijk op meerdere niveaus, van partnerschap tot maatschappelijke samenwerking binnen de stadsgrenzen van Rotterdam. Onderstaande organisaties hebben op dit moment een langdurige samenwerking met Skadi: 

Erasmus Sport

Erasmus Sport is het overkoepelend sportorgaan van de Erasmus Universiteit en de belangrijkste partner van Skadi. De meeste Skadileden zijn studenten aan de Erasmus Universiteit.

Screen Shot 2016 01 27 at 18.57.28

Batelaan

Batelaan is de officiële juridisch en mediation adviseur van Skadi. Batelaan is daarnaast exclusief sponsor van zowel de top wedstrijdploegen van Skadi als de aanstormende talenten: de Oude Acht (Head of the River), de Dames Vier (Varsity) en van het voltallige Eerstejaars Herenveld.

Batelaan

Bavaria

Bavaria is de officiële bierleverancier van Skadi. Bavaria tevens sponsor van een door Skadi georganiseerde wedstrijd, de Rottebokaal.

Bavaria logo 1

Eneco

Eneco is de officiële energieleverancier van Skadi en helpt ons bij het verduurzamen van ons gebouw. Daarnaast is Eneco ploegsponsor van de Oude Vier, de boot die bestaat uit de beste vier roeiers van Skadi.

Eneco

Oud Skadi

Oud Skadi is de oud leden stichting van Skadi. Zij helpt het bestuur de continuïteit van de vereniging te waarborgen en draagt daarnaast ieder jaar bij aan bijzondere projecten.

OudSkadiLogo Groot 1

Stichting MOVE

Stichting Move is een stichting die de contacten tussen basisschookinderen en studenten verbeterd. Door het koppelen van deze twee groepen ontstaan mooie buurtprojecten. Skadi stelt ieder jaar een nieuwe commissie aan om de projecten zo goed mogelijk te laten verlopen.

2017 Activiteit
22 april
zaterdag
Hollandia/NK Klein
23 april
zondag
Hollandia/NK Klein
25 april
dinsdag
HIP Kick Off
6 mei
zaterdag
Damen Raceroei Regatta
7 mei
zondag
Damen Raceroei Regatta
9 mei
dinsdag
Coach bedankborrel
12 mei
vrijdag
PEiK

Contact

A.R.S.R. "Skadi" 

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

 

T: +0104656333

E: info@skadi.nl 

Adresgegevens

 

 

Skadi Rotterdam tekst wit